Over Ons

Met een merkgeschiedenis die al meer dan 60 jaar dateert, inspireren adidas Originals inspiratie uit straatcultuur en retro stijlen om fris vintage geïnspireerde mannenmode aan te bieden. Het adidas Originals assortiment omvat alles van merk-iconic trainers tot nieuwe vintage-geïnspireerde kleding.

Bijpassend, adidas heeft een naam als geen ander - deel bijnaam en voornaam, de moniker eer de Duitse oprichter Adi Dassler. Vanaf zijn vroegste schoendagen in 1920 waren Dassler's trainingsschoenen spelwisselaars. De werelds beste tracksterren droegen zijn volgend loopschoenen voordat hij het bedrijf in 1949 formeel oprichtte. Je weet dat een merk 100% gewijd is aan sportprestaties en fitness wanneer het logo uit functie komt - oorspronkelijk, adidas '3 stevige strips van bovenste Werden aan elke kant toegevoegd voor extra ondersteuning. Met hoogwaardig, flexibel leer dat op elke unieke voet van de atleet is gegoten, plus schroefdraadjes voor superieure tractie en versnelling, adidas 'voetbalschoenen - voetbalschoenen voor Amerikanen - hielp het Duitse team om het wereldkampioenschap van 1954 te winnen. Er zijn talloze partnerschapsoverwinningen in voetbal en andere sporten over de hele wereld. Het is een rijke traditie om nieuwe schoentechnologie aan te passen om atleten een voorsprong te geven. Maar succes op elk niveau, voor elke atleet draait dit favoriete label. Dus als je duurzame adidas voetballen, lopende schoenen of basketbalschoenen opslaat, kun je erop vertrouwen dat ze het comfort, het vertrouwen en de kracht die je nodig hebt, moet bereiken.

Welkom bij schoenenukoop.com. Hier bieden wij u de laatste en goedkope trainers van de fabriekswinkel aan. Wie je bent en waar je ook bent, bieden we dezelfde prijs voor iedereen: het minst mogelijk. Als u een groothandel bent die de omzet toeneemt, zal een retailer die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen of een koper die de nieuwste producten wenst te ontvangen, zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen.

Onze online outlet winkels hebben verschillende gebieden zoals basketbal, hardlopen, trainen, lopen enzovoort, en hebben authentieke, zeer gewilde sneakers op het web gebracht op een moment dat de enige online opties meestal verlicht en onbetrouwbaar waren. Door de jaren heen hebben we sterke relaties aangegaan met topschoenenfabrieken en verworven lucratieve rekeningen met de meest geavanceerde internationale merken. Dit heeft ons in staat gesteld om samen te werken aan exclusieve projecten, evenals exclusieve artikelen die u niet elders te vinden zal aanbieden.

Met een enorme opslagstapel hebben we een snelle en betrouwbare levering. Voor elke zending zullen we alle artikelen die we verzenden naar onze klanten voorzichtig controleren. Om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruiken we technologie en geavanceerde code systemen (SSL) voor een veilige dataoverdracht bij elke aankoop. Trusted Shops certificering en de bijbehorende "back guarantee" geven u de garantie dat u beter beschermd bent in winkels en vertrouwt in onze winkel.

Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen, nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen niet namaak, kopieën, parallelle invoer, seconden of verspilde artikelen.
Wij zijn gepassioneerd voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij kiezen voor de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We toevoegen voortdurend nieuwe artikelen op deze website, dus kom snel weer naar ons.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
Onze kantooruren voor klantenservice zijn van 9:00 tot 17:00 uur Nederland, maandag tot vrijdag, exclusief Nederlandse feestdagen.
Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op uw e-mails en telefoongesprekken.

Als u vragen heeft, opmerkingen of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring mogelijk heeft.