Uitwisseling & Terugkeer

Het terugkeren van een item kan niet makkelijker zijn. Probeer uw aankopen in het comfort van uw eigen huis en als u ze terug wilt sturen, heeft u 14 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen om te ruilen of terug te keren.

Zorg er alstublieft voor dat uw artikelen nieuw, ongebruikt worden en met onze online winkel en designer kledingstukken nog steeds aangesloten. Retourneren die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de klant.

Neem contact op met ons klantenservice team als u nog vragen heeft.

Uw aankoop terugzetten

1. Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling enkel een RMA-nummer (Returns Merchandise Authorization) in.

2. Meld u aan op uw account en onder Mijn bestellingen, selecteer het bestelnummer dat de items bevat die u wenst terug te geven.

3. Klik op de knop CREATE A RETURN / EXCHANGE en volg de stappen

4. Controleer het vakje om met ons Retourbeleid te stemmen. Wij sturen u dan een email met uw RMA (Retour Merchandise Authorization) en koeriersreferentienummer.

Om ervoor te zorgen dat uw retourneren wordt gedekt door ons gratis retourbeleid, stuur het dan terug van hetzelfde land waaraan het is geleverd. Bestellingen die worden verzonden vanaf een andere bestemming kunnen extra kosten oplopen en in de douane worden uitgesteld.

We hebben de voorkeur dat items via ons eigen service teruggestuurd worden, zodat ze beschermd en verzekerd zijn. U kunt retourneren met behulp van veilige middelen, maar we aanvaarden geen aansprakelijkheid.

Terugbetaling ontvangen

Uw terugbetaling wordt gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalmethode of als winkelkrediet op uw account.

Houd er rekening mee dat terugbetalingen tot 10 werkdagen kunnen duren om op uw account te worden weergegeven door verschillende verwerkingstijden tussen betalende aanbieders.

Ons beleid

Alle artikelen moeten nieuw, ongebruikt worden en met al onze website en designer kledingstukken nog steeds aangesloten. Retouren die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en teruggestuurd aan de klant.

Herhaalde retourneren

Wij bieden een flexibel retourbeleid om uw online winkelervaring nog makkelijker te maken. We houden toezicht op het aantal opbrengsten van klanten, en voortdurende opbrengsten zullen worden gemarkeerd en eventueel geweigerd naar onze discretie of leiden tot de sluiting van uw account.

Late Returns

Uw aankoop dient binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling teruggestuurd te worden.

Schoenen

Bij het proberen op schoenen, let erop dat u de zolen niet krapt of de schoenendoos markeert. Retourneren moet ook de stofzak en doos bevatten, aangezien deze als onderdeel van het product worden beschouwd. Plaats de schoenendoos in een andere doos om schade te voorkomen tijdens het verzenden.

Defecte goederen

Goederen zijn als defect beschouwd als ze beschadigd raken, of waar een fabricagefout optreedt binnen zes maanden na aankoop. Items die beschadigd raken door normale slijtage worden niet beschouwd als defect.

Als uw item defect is wanneer u het ontvangt, kunt u het terugbetalen voor een terugbetaling. Verzoek uw RMA-nummer (Retour Merchandise Authorization) eenvoudig en stuur de defecte goederen binnen 30 dagen na de dag waarop u deze heeft ontvangen.

kleuren

We hebben alles in het werk gesteld om de kleuren van onze producten zo nauwkeurig mogelijk op onze website weer te geven. Aangezien computerschermen, tablets en mobiele apparaten variëren, kunnen we echter niet garanderen dat de weergave van een kleur van uw monitor volledig is.